Henkilökunta - Fysiobar
040 839 1483

tai s-postitse: info(ät)fysiobar.fi

Henkilökunta

Avaa lisätiedot klikkaamalla terapeutin kuvaa

Eetu Saloranta

Eetu Saloranta

Fysioterapeutti & koulutettu hieroja

Eetu Saloranta

Fysioterapeutti & koulutettu hieroja

Olen fysioterapeutti (2021) sekä koulutettu hieroja (2016). Asiakaskuntani koostuu pääasiassa kuntoilijoista sekä urheilijoista. Huippu-urheilun parissa olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien. Urheilufysioterapian saralla kävin hakemassa oppia työharjoittelun merkeissä Espanjassa ammattijalkapallon parissa.

Asiakkaita otan pääsääntöisesti vastaan linnankadulla.

040 721 3913 eetu.saloranta(at)fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Mikko Gröhn

Mikko Gröhn

Fysioterapia

Mikko Gröhn

Fysioterapia

Olen fysioterapeutti, koulutettu hieroja sekä personal trainer. Entisenä jääkiekkomaalivahtina on lihashuollon merkitys tullut tutuksi. Tällä hetkellä toimin jääkiekon parissa fysiikkavalmentajan roolissa Oulun Kärppien junioreissa.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen toiminnasta, toiminnallisesta suorituskyvystä, liikkuvuudesta, hyvinvoinnista ja eri harjoittelun osa-alueiden yhteensovittamisesta.

”Liike on lääke” ja varsinkin oikeanlainen liike”.

– Fysioterapia
– Hockeyfysio
– Klassinen hieronta
– Sporthieronta

mikko.grohn@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat

Raimo Korpela

Fysioterapeutti

Raimo Korpela

Fysioterapeutti

Entinen jääkiekkoilija, jonka tie vei hierontakoulun kautta opiskelemaan fysioterapiaa. Raimo on tunnettu fysioterapiakoulutusten järjestäjänä, josta myös hänelle itselleen on kertynyt paljon oppia tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutuksesta. Edelleen Raimon sydän sykkii jääkiekolle valmennuksen ja pelailun muodossa. Vapaa-ajalla Raimo viihtyy metsässä pyöräillen ja metsästäen.

 • Urheilufysioterapia
 • HockeyFysio

Näytä vapaat hoitoajat

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

Joni Rossi

OMT-fysioterapeutti

Olen Joni Rossi. Olen työskennellyt fysioterapeuttina vuodesta 2014 ja OMT-koulutuksesta valmistuin vuonna 2020. Hoidan työssäni monenlaisia tuki-ja liikuntaelinvaivaisia asiakkaita. Kokemusta minulla on niin neurologisesta kuin tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta ikääntyneiden, nuorten sekä työikäisten parissa. Perhe-elämäni lisäksi minut löytää usein punttisalilta, kitaran soitosta, juoksulenkiltä tai tatamilta. Minulle voit tulla hoitoon lääkärin lähetteellä tai ilman. Tervetuloa ?

 • OMT- fysioterapia
 • Faskiamanipulaatio ® (Stecco level 1-2)
 • Lääkinnällinen akupunktio
 • Alaraajojen toimintahäiriöt
 • Purentaongelmat, päänsäryt, huimaus.

joni.rossi@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Juha Liimatainen

Juha Liimatainen

Fysioterapia, Koulutettu hieroja

Juha Liimatainen

Fysioterapia, Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierojaksi 2015 ja fysioterapeutiksi 2020. Fysioterapiakoulutuksen aikana ja sen jälkeen työskentelin aluksi OYS:ssa tekonivel-, alaselkä-, nilkka-, polvi- ja olkapääleikattujen potilaiden kanssa. Tämän jälkeen olen ohjannut monipuolisesti tuki-ja liikuntaelinongelmista kärsiviä asiakkaita. Fysioterapiassa tavoitteenani on opettaa asiakasta ymmärtämään ne lukemattomat positiiviset mahdollisuudet, jotka kehon järkevä kuormittaminen tarjoaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suhteen.

Suorittamani lisäkoulutukset:

 • Kinesioteippauksen peruskurssi 2015, Kipulihakset
 • Integraalinen fysioterapia, Alaselkä 2017, Jari Tapio
 • Integraalinen fysioterapia Iskias, Jari Tapio 2021

Tällä hetkellä olen suorittamassa NHA (Nordic Health Academy) Functional Performance Specialist koulutusta, jossa syvennytään alaraajojen, keskivartalon ja hartiarenkaan toiminnalliseen anatomiaan ja harjoitteluun vammariskin pienentämiseksi sekä suoristuskyvyn maksimoimiseksi.

juha.liimatainen@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat

Antti Pesonen

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Antti Pesonen

Fysioterapeutti, koulutettu hieroja

Hei, olen 2021 valmistunut fysioterapeutiksi ja 2015 valmistuin hierojaksi. Sitä ennen kävin Veli-Matti Backmanin hierontakurssin. Lisäksi olen kouluttautunut itseäni lisää mm. suorittamalla National Helth Academy Funktional Performance Special alaraaja-, hartiarengas- ja keskivartalo-kurssit, sekä integraalinen fysioterapian olkapää, keskiössä kiertäjäkalvosinoireet ja iskias kurssit.

Fysioterapiatyön, hierontojen ja perhe-elämän lisäksi skeittaan, pelaan jääkiekkoa, käyn salilla ja teen kehonpainotreeniä.

Minun hoidoista hyötyy niin toimistotyöläinen kuin ammattiurheilijakin.

antti.pesonen@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Harri Paso, Koulutettu hieroja

Harri Paso

Koulutettu hieroja

Harri Paso

Koulutettu hieroja

”Hieronta on osa liikkuvuuden kokonaisuutta.” Harri on liikkuvuus-spealisti, jolta saat ammattitaitoisen hieronnan lisäksi ohjeet oman liikkuvuuden parantamiseksi. Harrin löydät Fysiobarin Jäälin toimipisteestä.

 • Klassinen hieronta
 • Sporthieronta
 • Liikkuvuus-spesialisti

harri.paso@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat

Tuomas Juvani

Koulutettu hieroja

Tuomas Juvani

Koulutettu hieroja

Tuomaksella on laaja asiakaskunta, johon mahtuu ihmisiä lähes kaikista ammattikunnista. Trigger-käsittelyn erikoisosaaja, jonka vapaa-ajalla löytää punttien kimpusta.

 • Klassinen hieronta
 • Sporthieronta
 • Trigger-käsittely

tuomas.juvani@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Ilkka Talvitie, koulutettu hieroja

Ilkka Talvitie

Koulutettu hieroja

Ilkka Talvitie

Koulutettu hieroja

Olen Iikka Talvitie Lapualta kotoisin ja jääkiekkotaustan omaava koulutettu hieroja. Teen klassista- ja urheiluhierontaa varmalla Etelä-pohjalaasella otteella! Myös kinesioteippaukset.

iikka.talvitie@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Hanna Kerve, Koulutettu hieroja

Hanna Kerve

Urheiluhieroja EAT

Hanna Kerve

Urheiluhieroja EAT

Olen Ivalosta lähtöisin, vuonna 2020 valmistunut koulutettu hieroja. Kesään mennessä viimeistelen vielä urheiluhieronnan erikoisammattitutkinnon. Vapaa-aikani kuluu lentopallon parissa ja luonnossa liikkuen.

hanna.kerve@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat

Sami Kuivala

Koulutettu hieroja

Sami Kuivala

Koulutettu hieroja

Samilla on laaja asiakaskunta toimistyöläisistä sekä salibandypelaajista. Sami on entinen toimistotyöläinen ja tietää miten niskahartiajumeja hoidetaan hieronnalla sekä kevyillä taukojumpilla! Sami ottaa vastaan Linnankadulla.

 • klassinenhieronta
 • sporthieronta
 • triggerhieronta

sami.kuivala@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Ville-Antti Jaakkola, Fysioterapeutti

Ville-Antti Jaakkola

Fysioterapeutti

Ville-Antti Jaakkola

Fysioterapeutti

Ahkera yrittäjä ja fysioterapian moniosaaja. Nuoresta iästään huolimatta Ville-Antti on luonut jo pitkän ja ansiokkaan uran fysioterapeuttina. Himokalastaja, joka viettää kesät perhovavan kanssa.

 • Fysioterapia
 • HockeyFysio
 • Fascia manipulation

Ei vapaita hoitoaikoja
Hanna-Leena Korpela, Hierojan erikoisammattitutkinto

Hanna-Leena Korpela

Koulututettu hieroja (EAT)

Hanna-Leena Korpela

Koulututettu hieroja (EAT)

Hanna on rautainen ammattilainen, jonka monipuolista osaamisesta pääset nauttimaan Fysiobarin Jäälin toimipisteessä. Useat nuoret urheilijat ovat ottaneet Hannan luottohierojakseen. Hanna on Fysiobarin voimanpesä, joka vapaa-ajalla kesyttää rautaa CrossFitissä.

 • Klassinen hieronta
 • Sporthieronta
 • Fascia käsittelyt
 • Kinesioteippauksen erikoisosaaja
 • Painonnoston koulutus

hanna-leena.korpela@fysiobar.fi Ei vapaita hoitoaikoja
Matti Lasanen

Matti Lasanen

Hieroja

Matti Lasanen

Hieroja

Olen Matti Lasanen. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi kesäkuussa 2022 ja olen jo saanut paljon hyvää palautetta asiakkailtani. Aion jatkaa ammatillista kehitystäni EAT:n kautta. Aion erikoistua fascia-hierontaan ja niska-hartiaseudun kiputilojen hoitoon.

Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa ja erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa. Erityisesti sydäntäni lähellä on talvella hiihto ja kesällä frisbeegolf sekä kalastus. Minulla on myös jääkiekkotaustaa.

Tarjoan hoidollista klassista hierontaa Jäälin ja Kiimingin toimipisteissä. Tervetuloa!

040 839 1483 lasanenm(at)fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Riikka Salminen

Riikka Salminen

Hieroja

Riikka Salminen

Hieroja

Pitkäaikainen haaveeni toteutui kun valmistuin hierojaksi 12/22. Olen kiinnostunut tuki- ja liikuntaelimiin liittyvistä haasteista sekä pohtimaan keinoja niiden helpottamiseksi. Työssäni huomioin hieronnan tarpeen yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Mielenkiintoisista opiskeluista sekä opettavaisesta työssäoppimisesta Fysiobarilla jäi käteen hierojan ammattitutkinto sekä halu oppia lisää ja kehittyä hierojan työssä.

Tervetuloa hierontaan

riikka.salminen@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Kimmo Nousiainen

Kimmo Nousiainen

Koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja

Kimmo Nousiainen

Koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja

Olen Kimmo Nousiainen koulutettu hieroja ja liikuntaneuvoja Oulusta. Teen hoidollista klassista hierontaa fysiobar:in toimipisteissä. Asiakkaalleni tarjoan myös kehonhuoltoon, yksilölliseen valmennukseen ja ohjelmointiin liittyvää palvelua.

Laajennan osaamistani jatkossa erikoisammattitutkinnon kautta. Erikoistun kipupotilaiden hoitoon sekä urheiluhieronnan ja urheilijoiden lihashuoltoon liittyen.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Haluan tarjota asiakkailleni apua sekä ohjausta, tavoitteena laadukas ja tasapainoinen elämä.

Tervetuloa tutustumaan, iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta.

kimmo.nousiainen@fysiobar.fi Näytä vapaat hoitoajat
Birgitta Niemi

Birgitta Niemi

Hieroja, harjoittelija

Birgitta Niemi

Hieroja, harjoittelija

Olen aloittanut hierojan opinnot elokuussa. Ennen koulua olen työskennellyt vuosia kokkina. Lähihoitajaksi valmistuin 2015 ja siitä asti olen lähihoitajan työtä tehnyt. Hierojan opinnot on pitkään mielessä muhineet, pääsinkin toteuttamaan pitkäaikaista haavetta OSAO:lle.

Kotoa minulta löytyy kaksi aktiivisesti harrastavaa lasta, lajeina ratsastus ja jääkiekko. Itse tykkään käydä salilla, luonnossa liikkuminen on minulle tärkeää ja siellä latailen akkujani.

Odotan kovasti harjoittelua, toivottavasti tavataan hierontapöydän äärellä. Tätä ammattia ei opi kuin tekemällä.

Mika Karila

Mika Karila

Hierojaopiskelija

Mika Karila

Hierojaopiskelija

Niko Isopahkala

Niko Isopahkala

Hierojaopiskelija

Niko Isopahkala

Hierojaopiskelija

Olen elokuussa aloittanut hieroja-opinnot ja samalla opiskelen avoimessa AMK:ssa fysioterapian opinnoista anatomian, fysiologian ja ravitsemuksen kurssia.

Olen työskennellyt aikaisemmin kokkina. Harrastan pallopelejä, frisbeegolfia ja käyn säännöllisesti kuntosalilla. Olen aina ollut aktiivinen liikkuja, joten olen myös motivoitunut pitämään itseni kunnossa. Tästä syystä haluan jakaa motivaatiotani muillekin kanssa liikkujille ja auttaa heitä pysymään kunnossa.

Olen helposti lähestettyvä ja sosiaalinen. Tervetuloa asiakkaakseni, niin katsotaan yhdessä kuinka voin olla sinulle avuksi!

Näytä vapaat hoitoajat

Varaa hoitoaika kätevästi verkossa

Sivustomme sähköinen ajanvarauspalvelu palvelee Sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.