Urheilijoille - Fysiobar
040 839 1483

tai s-postitse: info(ät)fysiobar.fi

Lajikohtaiset palvelukokonaisuudet

Palvelut

Kehity nopeammin ja saavuta parempia tuloksia lajikohtaisien palvelukokonaisuuksiemme avulla

Urheilufysioterapeutin tärkeimpiä työkaluja kädentaitojen lisäksi on lajituntemus. Fysiobarin ammattilaiset ovat itsekin entisiä urheilijoita ja tietävät mitä kisakuntoon pääsy vaatii. Urheilijan kuntoutuksessa hyödynnämme lajikohtaista harjoittelua. Urheiluvammoissa varaa aikasi Fysiobarin fysioterapeuteille.

HockeyFysio

HockeyFysio on jääkiekkoilijoille suunniteltu kokonaisvaltainen tarkastus, jossa käydään läpi pelaajan ryhti, liikkuvuus ja lihastasapaino. Tarkastuksen jälkeen pelaaja saa kirjallisen raportin, ohjeet harjoitteluun sekä lihashuoltoon.

+ Tutustu palveluun

GolfFysio

GolfFysiossa pelaajan liikkuvuus ja lihastasapaino tutkitaan perusteellisesti. Tutkimusten perusteella annetaan henkilökohtainen ohjeistus kohti täydellistää swingiä. Pelaaja saa myös valmennusta lajikohtaiseen fysiikkaharjoitteluun, jolloin voimantuotto swingissä paranee ja draiviin tulee lisää metrejä.

+ Tutustu palveluun

FutariFysio

FutariFysiossa tehdään kokonaisvaltainen lajin vaatimukset huomioiva tarkastus, jossa käydään läpi pelaajan ryhti, liikkuvuus ja lihastasapaino. Tarkastuksen jälkeen saat kirjallisen raportin ja ohjeet harjoitteluun sekä lihashuoltoon.

+ Tutustu palveluun

Varaa hoitoaika kätevästi verkossa

Sivustomme sähköinen ajanvarauspalvelu palvelee Sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.