Hieronta, Oulu, Jääli, Kiiminki | Fysiobar
040 839 1483

tai s-postitse: info(ät)fysiobar.fi

Hierontapalvelut Oulussa ja lähikunnissa

Tutustu hieronta-palveluumme ja varaa hoitoaika sähköisen ajanvarauksen kautta

Seuraavat hoitoajat hierontaan

Tyhjennä valinnat

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman hierontapalveluita

Fysiobarilla toimii useita koulutettuja hierojia, joten pääset hierontaan nopeasti ja helposti. Huom, olemme avoinna myös viikonloppuisin!

Tutustu hierontapalveluihimme:

Klassikko-hieronnat

Klassinen hieronta

Hieronta pohjautuu aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Klassisella hieronnalla saadaan rentoutettua jännittynyttä lihaksistoa, vilkastettua verenkiertoa ja tehostettua aineenvaihduntaa. Hieronta rauhoittaa keskushermostoa ja vaikuttaa siten positiivisesti stressitilan minimoimiseen.

Hieronnan aikana ammattihierojat käyttävät erilaisia otteita. Eri otteita yhdistelemällä saadaan tarkoituksenmukainen ja yksilöllinen käsittely.
Klassisessa hieronnassa käytetään viittä hieronnan perusotetta

*       Sively
*      Hankaus
*      Pusertelu
*      Taputus
*      Tärisytystä

Otteiden monipuolinen käyttö ja runsas otevalikoima tekee aina hierojan käden jäljestä yksilöllisen.
Ammattitaitoista klassista hierontaa fysiobarilla  saa Oulussa, Jäälissä ja Kiimingissä

Klassikko 30
Kiireisen arjen pikahelpotus. Sopii pienen alueen käsitellyyn esim. niska, kädet tai pään lihakset. Jalkojen hierontaan suosittelemme pidempää aikaa.

Klassikko 45
Mainio valinta niska-hartiaseudun tai jalkojen käsittelyyn. Sopii ensimmäistä kertaa hierontaan tulevalle tai senioreille.

Klassikko 60
Klassikoiden klassikko ja Fysiobarin suosituin hieronta. Laajemman alueen huolellinen käsittely. Haluat sitten kokonaisvaltaisen rentoutumisen tai tarkan käsittelyn on Klassikko 60 varma valinta.

Klassikko 90
Kun haluat vähän enemmän. Sopii mainiosti koko vartalon hierontaan tai tarkkaan jalkojen tai yläkropan käsittelyyn.

Klassikko 120
Kun mikään ei riitä. Huolellinen kokovartalon hieronta. Kun olet saanut kroppasi kunnolla jumiin valitse Klassikko 120.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta
Urheiluhieronta perustuu klassisen hieronnan perusteisiin. Urheiluhieronnassa käytetään paljon liikettä apuna ja tehdään lihakselle poikittais- käsittelyä, joka on lihasta hyvin muokkaavaa käsittelyä.
Urheiluhieronnassa otetaan aina huomioon urheilijan harjoittelukausi, lajivaatimukset ja harjoitusohjelma.
Urheiluhieronnassa keskitytään enemmänkin lihaksistossa oleviin ongelmakohtiin, jotka ei aina tule urheilusta. Siksi urheiluhieronta sopii yhtä lailla niin työssäkäyville kuin urheilijoillekin
Urheiluhieronnassa pitää tietää monen erilajin vaatimukset ja mahdolliset ongelma-alueet.

Fysiobarin hierojilla on laajakokemus erilajeista. Meillä käy NHL kiekkoilijoita, Rallikuskeja, motocross ajajia, ampumahiihtäjiä, tennispelaajia, sulkapallon pelaajia, salibandyn pelaajia,  Crossfit urheilijoita, painonnostajia, Fitness urheilijoita, golf pelaajia, kuntosaliharrastajia.

 

Urheilu 30
Aktivoiva tai palauttava hieronta. Sopii mainiosti myös loppuverryttelyksi. Oletko kokeillut aktivoivaa hierontaa/ravistelua ennen peliä tai treeniä?

Urheilu 45
Sopii esim. jalkojen käsittelyyn kesken treeniviikon. Selän ja niskan akuuttiin käsittelyyn.

Urheilu 60
Fysiobar suosittelee. Sport 60- hieronnassa on aikaa käydä läpi tarkasti jalat tai yläkroppa. Useiden huippu-urheilijoiden valinta.

Urheilu 90
Urheilijan kokovartalon hieronta. Sopii mainiosti kevyellä tai palauttavalla treeniviikolla. Perjantain ja lauantain suosikkihieronta.

Urheilu 120
Urheilijoille tulee hetkiä jolloin kroppa on totaalisen jumissa. Sport 120 on kahden tunnin hieronta, jossa hieroja ehtii käydä kropan tarkasti läpi. Suosittelemme välttämään liikuntaa hieronta- ja seuraavana päivä.

Hierontapalvelut yrityksille

Vältä kalliita sairauslomapäiviä ja hanki yrityksellesi hierontapaketti Fysiobarista. Ole yhteydessä info(ät)fysiobar.fi ja laitetaan henkilökuntanne iskuun.

Varaa hoitoaika kätevästi verkossa

Sivustomme sähköinen ajanvarauspalvelu palvelee Sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.