040 839 1483

tai s-postitse: info(ät)fysiobar.fi

Hieronta

Palvelut

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman hierontapalveluita

Fysiobarilla toimii useita hierojia, joten pääset hierontaan nopeasti ja helposti. Huom, olemme avoinna myös viikonloppuisin!

Tutustu hierontapalveluihimme:

Klassikko-hieronnat

Fysiobarin Klassikko-hieronnassa pääset nauttimaan ja rentoutumaan kiireisen arjen keskellä. Valitse alla olevista hieronnoista itsellesi sopiva vaihtoehto ja pääset taitavien ammattilaisten käsittelyyn.

Klassikko 30
Kiireisen arjen pikahelpotus. Sopii pienen alueen käsitellyyn esim. niska, kädet tai pään lihakset. Jalkojen hierontaan suosittelemme pidempää aikaa.

Klassikko 45
Mainio valinta niska-hartiaseudun tai jalkojen käsittelyyn. Sopii ensimmäistä kertaa hierontaan tulevalle tai senioreille.

Klassikko 60
Klassikoiden klassikko ja Fysiobarin suosituin hieronta. Laajemman alueen huolellinen käsittely. Haluat sitten kokonaisvaltaisen rentoutumisen tai tarkan käsittelyn on Klassikko 60 varma valinta.

Klassikko 90
Kun haluat vähän enemmän. Sopii mainiosti koko vartalon hierontaan tai tarkkaan jalkojen tai yläkropan käsittelyyn.

Klassikko 120
Kun mikään ei riitä. Huolellinen kokovartalon hieronta. Kun olet saanut kroppasi kunnolla jumiin valitse Klassikko 120.

Sportti-hieronnat

Fysiobarin Sport-hieronnat ovat tarkoitettu urheilijoille, aktiivisille kuntoilijoille ja liikkujille. Oletko kokenut lenkkeilijä, juniori jääkiekkoilija tai kuntosalin vakiokasvo? Muista, että lihaksesi tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Fysiobarista löydät urheiluhieronnan ammattilaiset!

Sportti 30
Aktivoiva tai palauttava hieronta. Sopii mainiosti myös loppuverryttelyksi. Oletko kokeillut aktivoivaa hierontaa/ravistelua ennen peliä tai treeniä?

Sportti 45
Sopii esim. jalkojen käsittelyyn kesken treeniviikon. Selän ja niskan akuuttiin käsittelyyn.

Sportti 60
Fysiobar suosittelee. Sport 60- hieronnassa on aikaa käydä läpi tarkasti jalat tai yläkroppa. Useiden huippu-urheilijoiden valinta.

Sportti 90
Urheilijan kokovartalon hieronta. Sopii mainiosti kevyellä tai palauttavalla treeniviikolla. Perjantain ja lauantain suosikkihieronta.

Sportti 120
Urheilijoille tulee hetkiä jolloin kroppa on totaalisen jumissa. Sport 120 on kahden tunnin hieronta, jossa hieroja ehtii käydä kropan tarkasti läpi. Suosittelemme välttämään liikuntaa hieronta- ja seuraavana päivä.

Hierontapalvelut yrityksille

Vältä kalliita sairauslomapäiviä ja hanki yrityksellesi hierontapaketti Fysiobarista. Ole yhteydessä info(ät)fysiobar.fi ja laitetaan henkilökuntanne iskuun.

Seuraavat hoitoajat hierontaan

Varaa hoitoaika kätevästi verkossa

Sivustomme sähköinen ajanvarauspalvelu palvelee Sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.